دو ایستگاه پمپاژ فاضلاب در محلات «جارچیلار» و «کاملو» و همچنین شبکه جمع آوری فاضلاب بخشی از شهر بناب افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر امور آب و فاضلاب شهری بناب در حاشیه بهره برداری از این طرح های فاضلاب هدف از اجرای این دو طرح را جمع آوری و انتقال فاضلاب به تصفیه خانه شهری اعلام و اظهار کرد: این ایستگاه با ظرفیت ۱۰۰ لیتر در ثانیه آب را پمپاژ می کند و حدود ۱۲ هزار و ۹۰۰ نفر را تحت پوشش خود قرار خواهد داد.

فردی اسماعیلی افزود: برای اجرای این طرح ها ۶۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و منابع داخلی هزینه شده است.

به گفته وی، این طرح یکی از طرح های مدرن و به روز کشور در حوزه آب و فاضلاب شهری است و این پروژه ظرف یک سال احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

گفتنی است، شهرستان ۱۴۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و شهر بناب به علت مسطح بودن آن یکی از دشوارترین و پرهزینه ترین شبکه های انتقال فاضلاب را داراست که طول آن ۱۵۰ کیلومتر است و به همین خاطر نیز ۱۱ ایستگاه پمپاژ در نقاط مختلف شهر تعبیه شده اند تا فاضلاب مناطق را به شبکه اصلی پمپاژ کنند تا به تصفیه خانه فاضلاب شهری انتقال یابد.

همچنین تصفیه خانه فاضلاب شهری بناب یکی از مدرن ترین تصفه خانه ها در کشور و حتی خاورمیانه بوده و در قالب سیستم«یو. اس. بی. اف» برای نخستین بار در این شهر احداث شده است.

این تصفیه خانه پیشرفته می تواند فاضلاب دریافتی را در حد آب آشامیدنی تصفیه کند.